top of page

LEASEPLAN ONDERHOUD & REPARATIES AMSTERDAM

Met een beetje aandacht kom je ver! Ontdek de beste manier om je auto te onderhouden. Van regelmatig onderhoud tot de apk.

Onderhoudsbeurt
Het is per auto verschillend wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd. De meeste moderne auto's geven een melding als er onderhoud nodig is. In het instructieboekje van de leaseauto vind je ook terug wanneer de auto toe is aan onderhoud. Rijd je veel kilometers met de auto? Dan kan de auto eerder aan onderhoud toe zijn.

Brandt er een waarschuwingslampje voor onderhoud? Plan dan direct een onderhoudsafspraak in.

 

Klein onderhoud
Lampje vervangen? Olie of koelvloeistof bijvullen? Ook voor klein onderhoud maak je gewoon een afspraak.


Banden wisselen? Lampje vervangen? Onderhoud plannen? Olie of koelvloeistof bijvullen? James Autoservice Amsterdam regelt alles voor de auto via LeasePlan.

Breng de auto op de dag van de afspraak in de ochtend naar de garage. De auto haal je aan het eind van de dag weer op. Lopen de werkzaamheden uit? Dan nemen we contact met je op.


Haal- en brengservice
Heb je gekozen voor de haal- en brengservice? Dan wordt de auto tussen 08:00 – 10:00 uur opgehaald en voor 17:00 uur teruggebracht.

Vervangend vervoer
Grote reparaties en onderhoud kunnen even duren. Dit betekent niet dat je je plannen hoeft te wijzigen! JAMES Autoservice Amsterdam kan altijd een vervangende auto voor je inzetten. 

Let op! Wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan? Neem voor de onderhoudsbeurt contact op met je wagenparkbeheerder of check je contract om te zien of je recht hebt op een vervangende auto. Dan weet je of de kosten voor vervangend vervoer worden gedekt.

Kosten voor het onderhoud
Is het onderhoud van de auto opgenomen in het leasecontract? Dan worden de kosten voor onderhoud vergoed. Je vindt dit terug in je leasecontract of autoregeling.

Garantie op een onderhoudsbeurt of reparatie
Zijn er na onderhoud of reparatie problemen ontstaan of niet verholpen? Neem dan contact met ons op! Wij repareren het onder de garantie.

Uw leaseauto worden onderhouden onder fabrieksgarantie en volgens de standaarden van de fabrikant.

Kwaliteit en service
Goed om te weten! Wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, prijs en service. De fabrieksgarantie en de door de fabrikant voorgeschreven software-updates zijn geregeld. Ons team van gekwalificeerde service-experts let hier altijd zorgvuldig op. Je gaat altijd veilig de weg op!

AFSPRAAK MAKEN

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

Of bel: 085 - 222 05 45 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

JAMES_logo_portrait_GROEN_wit.jpg
james-beelden-website-bandenactie.jpg

BANDENACTIES

We hebben diverse mooie acties op onze banden! Sla uw slag. Kijk hier voor alle aanbiedingen.

klik hier voor alle aanbiedingen >>

james-beelden-website-factuurbedrag.jpg

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

james-rijgarantie.jpg

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Amsterdam Arena.

bottom of page