top of page

AIRCO ONDERHOUD

AFSPRAAK MAKEN

Airco reparatie & -service

Je airco koelt niet meer zo goed als eerst. Hoe komt dit en wat kun je er tegen doen? Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%. Gevolg: de koelcapaciteit van de airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Dan is het tijd voor een Airco Servicebeurt, zodat je weer met een goed gevulde airco op weg kunt.

Bij JAMES Autoservice Lisserbroek bent u op de goede adres voor service en reparatie aan uw auto airco. Het bijvullen van de airco is bijvoorbeeld zo geregeld.

Voor slechts € 99,-* geven wij uw airco een servicebeurt en vullen wij uw airco bij zodat hij perfect blijft werken!

* De prijs is gebaseerd op het koudemiddel "R134A". Dit koudemiddel wordt bij circa 95% van de auto-airco's toegepast. Indien bij het inspecteren van jouw airco blijkt dat wij voor jouw airco een ander (duurder) koudemiddel moeten gebruiken, dan melden wij je dit vóór aanvang van de werkzaamheden.

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

OPENINGSTIJDEN

JAMES_logo_portrait_GROEN_wit.jpg
james-beelden-website-bandenactie.jpg

BANDENACTIES

We hebben diverse mooie acties op onze banden! Sla uw slag. Kijk hier voor alle aanbiedingen.

klik hier voor alle aanbiedingen >>

james-beelden-website-factuurbedrag.jpg

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

james-rijgarantie.jpg

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Amsterdam Arena.

bottom of page