top of page

CAMPER ONDERHOUD

AFSPRAAK MAKEN

Tijdens de vakantie wilt u 100% ontspannen. Als uw camper goed onderhouden is, heeft u daar op de camping geen zorgen over. Het advies is om elke twee jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt te doen, zodat u zeker weet dat uw camper in goede conditie blijft.

Daarnaast zijn voor een zorgeloze vakantie goede banden onder uw camper essentieel. Een klapband is helaas een veelvoorkomende oorzaak van ongelukken en pech onderweg. De banden van uw camper worden heel anders belast dan die van uw auto. Het is verstandig om altijd voor vertrek uw banden grondig te inspecteren en de bandenspanning te checken.

In onze werkplaats in Amsterdam beschikken wij over alle faciliteiten om uw camper goed te controleren en eventueel te repareren.

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

OPENINGSTIJDEN

JAMES_logo_portrait_GROEN_wit.jpg
james-beelden-website-bandenactie.jpg

BANDENACTIES

We hebben diverse mooie acties op onze banden! Sla uw slag. Kijk hier voor alle aanbiedingen.

klik hier voor alle aanbiedingen >>

james-beelden-website-factuurbedrag.jpg

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

james-rijgarantie.jpg

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Amsterdam Arena.

bottom of page